Rondje Beleefpark

Rondje Beleefpark

Er zijn drie mogelijkheden voor rondwandelingen in het belevingspark. Twee lange versies van 4,25 km. of één korte versie van 2,15 km. Van de lange versie is één geschikt voor mindervaliden. Alle wandelingen zijn te combineren met de rondwandeling natuurpad Schapendrift (1350 meter). Deze is ook geschikt voor mindervaliden.

Deze routes zijn in 2020 beschreven.

Rondje Belevingspark, kort

Deze rondwandeling is in verband met een paar hellingen in het park minder geschikt voor mindervaliden en gaat door het park en een klein stukje door een woonwijk. De wandeling is 2,15 km en is te combineren met rondje natuurpad Schapendrift (geschikt voor miva).
In het park is een discgolfcourse, een aantal fruitbomen, verschillende belevingsobjecten voor kinderen. In het park zijn picknicktafels en banken.

Klik op de onderstaande knop voor een volledige routebeschrijving.

Klik hier voor de routebeschrijving

Rondje Belevingspark, lang

Deze rondwandeling is vanwege een paar hellingen in het park minder geschikt voor mindervaliden. De wandeling van 4,25 km. gaat door het park en daarna over de Ossebroeken terug naar het startpunt. Deze rondwandeling is te combineren met rondje natuurpad Schapendrift.
In het park is een discgolfcourse, een aantal fruitbomen, verschillende belevingsobjecten voor kinderen. In het park zijn picknicktafels en banken. Over de Ossebroeken komt de wandeling langs een paar interessante bedrijven, een mooie natuurwandeling langs de Brunstinger Leek, en langs een hondenspeelterrein.

Klik op de onderstaande knop voor een volledige routebeschrijving.

Klik hier voor deze routebeschrijving